top of page

Pedagogische medewerkers Vliervelden

Logo_met_boog_web_452x370px2A.png

De locatie Vliervelden heeft twee groepen, de ‘Kyra’ groep en de ‘Kootje’ groep.

Het team van de Vliervelden bestaat uit de volgende zeer ervaren

en betrokken leidsters...

Kyra groep

Foto_Amanda_113x117px.jpg
Amanda

 

Amanda (geboren in 1987)  woont samen met man en dochter van 8 in Harderwijk.Na het afronden van de studie SPW is Amanda begonnen binnen de kinderopvang. Zij heeft

5 jaar ervaring opgedaan binnen diverse leeftijdsgroepen. Daarna kreeg zij de kans om zich verder te ontwikkelen binnen een antroposofische logeerboerderij, waar ze veel geleerd heeft over de ontwikkeling van kinderen in verschillende leeftijden variërend tussen de 7 en 18 jaar.

meer weten over Amanda

Foto_Linda_400x385px.jpg
Linda

 

Linda deed haar opleiding in Apeldoorn en werkte daar de eerste jaren in de kinderopvang. In 2011 kwam zij haar man tegen en verhuisde zij naar Almere.

Linda: ‘Hier in Almere kon ik gelijk aan het werk bij een kinderopvangorganisatie waar ik de afgelopen 9 jaar met veel plezier op de babygroep heb gewerkt. Maar het was tijd voor een nieuwe uitdaging"

 

meer weten over Linda

Foto_Hannah_400x379px.jpg
Hannah

 

Hannah (geboren in 1996) werkt nu bijna 5 jaar in de kinderopvang en per oktober 2021 is ze bij Kyra gestart.

Hannah is zelf erg creatief en wil dat graag samen delen

met de kinderen. Hannah: ‘Ik houd ervan dat de kinderen

zelf bezig gaan met de knutsels en dat ze een eigen creatie maken. Die zijn het allermooist!’

meer weten over Hannah

Joke_Wagenaar_400x400px.jpg
Joke Wagenaar

 

Joke is moeder van een zoon van 8 jaar.
Ze heeft vol overtuiging voor Kyra gekozen. Joke:

"Ik ben dankbaar bij Kyra te werken. De warmte en liefde voor de kinderen is hier zo duidelijk voelbaar".

meer weten over Joke 

Charlotte_380x380px.png
Charlotte

 

Charlotte wist lange tijd niet zeker wat ze wilde, nadat ze haar studie had afgerond in 2020. Dat het iets met kinderen zou worden, was wel zeker. Bij Kyra voelt ze zich precies op haar plek.

meer weten over Charlotte

Kootje groep

Foto_Helena_400x444px.jpg
Helena

 

Nadat Helena haar stages voor de opleiding Pedagogisch Medewerker (niveau 3 en 4) had gelopen bij antroposofische kindercentra, wilde zij niets liever dan zelf ook werken bij een antroposofisch kinderdagverblijf. Zo werkte zij na haar diploma eerder al bij de Lentemorgen. 

meer weten over Helena

Ida

 

Wat mijn werk zo mooi maakt is dat ik mij nog steeds laat  verwonderen, elk kind is zo uniek. Als ik de kinderen zie genieten, dan doe ik dat ook!  Hun eerste lach van herkenning bij binnenkomst, zien dat ze zich thuis en veilig bij je voelen.  Tevens is het prachtig om te zien hoe ze zich allemaal op hun eigen tijd ontwikkelen. Hoe mooi is het om hiervan getuige te mogen zijn.

meer weten over Ida

Nora_400x400px
Nora

 

Nora is gespecialiseerd pedagogisch medeweker. Zij is een liefdevolle, warme,creatieve leidster met veel kennis over de antroposofie. Zij heeft ruim 12 jaar ervaring als pedagogisch medewerker. Zij heeft haar werkervaring opgedaan bij verschillende antroposofische kinderdagverblijven. Zelf is zij ook opgevoed met de antroposofie en heeft de vrije school bezocht. Zij heeft hier van genoten en heeft er veel plezier in nu ook zelf kinderen te mogen begeleiden. 

meer weten over Nora

bottom of page