top of page
Logo_met_boog_web_452x370px2A.png

Ida

Ida (geboren in 1973), gespecialiseerd pedagogisch medewerkster 4, woonachtig in Lelystad, getrouwd en een trotse moeder van een zoon (19 jaar):

‘Ik ging alleen even thee drinken bij Kinderopvang Kyra, en ik kwam hier zo blij van terug, het voelde hartverwarmend: de sfeer op het KDV, het huiselijke, de liefdevolle omgang met de kinderen, ik zag hoe fijn de kinderen het hier hadden. Het betekende wel een keuze die ik even niet aan zag komen.

 

Even terug in de geschiedenis: na mijn diploma voor de MDGO-vz. heb ik eerst een aantal jaren als ziekenverzorgster en kraamverzorgster gewerkt. Ik ben begonnen met werken in de kinderopvang sinds 1998, als invalkracht begonnen bij KDV de Stek in Aalsmeer.

 

Na een verhuizing naar Almere ben ik in 2002 gaan werken bij KC Marijtje Doets.

Na meerdere jaren gewerkt te hebben als leidster, wilde ik graag meer erkenning als pedagogisch medewerkster. Door middel van een ervaringscertificaat heb ik mijn diploma behaald voor SPW3 (2015) en met een cursus Oog voor Interactie (2016), een thuisstudie pedagogiek en orthopedagogiek (2017) en aansluitend de opleiding voor SPW4 (2019) kreeg ik steeds meer verdieping in mijn werk. Hieruit waren mooie neventaken voortgekomen, waaronder de taak van Aandachtsfuntionaris waar ik mij het afgelopen jaar in heb verdiept.

 

Na 19 jaar te hebben gewerkt bij KC Marijtje Doets is het tijd om een nieuw avontuur aan te gaan en nieuwe mooie ervaringen te gaan beleven. Ik heb er een fijne tijd gehad en ik ben dankbaar voor alle waardevolle, leerzame en hartverwarmende ervaringen, maar nu is het tijd voor een nieuwe uitdaging en ik heb er het volste vertrouwen in dat er nog meer mooie en leerzame ervaringen aan gaan aankomen.

Per 3 Januari 2022 mag ik het fijne team van Kyra komen versterken. Ik kijk er heel erg naar uit om alle lieve kinderen, fijne collega’s en ouders te leren kennen, en mij nog meer te kunnen verdiepen in de Antroposofische werkwijze.
 

In mijn vrije tijd ben ik graag in de natuur te vinden, wandelen met de hond, naar het bos.

Ik geniet van de verschillende seizoenen.’
 

Terug naar; 

'Pedagogische medewerkers Vliervelden'.

Foto_Ida_239x236px.jpg
bottom of page