top of page
Logo_met_boog_web_452x370px2A.png

Amanda

Amanda (geboren in 1987)  woont samen met man en dochter van 8 in Harderwijk.

Na het afronden van de studie SPW is Amanda begonnen binnen de kinderopvang. Zij heeft 5 jaar ervaring opgedaan binnen diverse leeftijdsgroepen. Daarna kreeg zij de kans om zich verder te ontwikkelen binnen een antroposofische logeerboerderij, waar ze veel geleerd heeft over de ontwikkeling van kinderen in verschillende leeftijden variërend tussen de 7 en 18 jaar. Kinderen die Amanda hier begeleidde hadden verschillende achtergronden en allerhande gedragsproblematiek. Een uiterst leerzame, waardevolle en dankbare tijd.

Amanda: ‘Na een uiterst leerzame, waardevolle en dankbare tijd op de antroposofische logeerboerderij werk ik inmiddels alweer 4 maanden met heel veel plezier voor Kyra en hoop met mijn opgedane ervaring en enthousiasme voor het werk, de kinderen (en de ouders) een hele fijne tijd te kunnen geven.

In mijn vrije tijd houd ik mezelf graag bezig met het stylen van mijn huis. Daarnaast geniet ik van tuinieren, ben ik graag creatief bezig en als het weer het toelaat springt het hele gezin op de mountainbike voor een mooie bosrit.’

Terug naar; 

'Pedagogische medewerkers Vliervelden'. 

bottom of page