top of page
Logo_met_boog_web_452x370px2A.png

Jacqueline

Jacqueline Daalhuizen heeft in 1977 haar KV/JV diploma behaald.

Daarna heeft zij een jaar in de verpleging gewerkt bij De Groenelaan. Vervolgens heeft zij in Aalsmeer een peuterspeelzaal gedraaid.

In 1983 kwam zij in Almere wonen waar zij ging werken bij de EVA, eerstelijnsvoorzieningen Almere, en heeft in vele jonge gezinnen, waar vaak de moeder ontbrak, gewerkt.

Zij heeft  zich 10 jaar als vrijwilligster ingezet bij de scouting.  Daarnaast als invalster (geen vaste tijden omdat er inmiddels 2 kinderen in het gezin waren) op peuterspeelzalen van De Schoor gewerkt.

In 1995 als begeleidster van een ouderendagopvang gewerkt. En in 2004 als onderwijsassistente op de basisschool de Achtbaan gaan werken, en daar tal van cursussen gedaan, waaronder: autisme, omgaan met agressie, passend onderwijs, meervoudige intelligentie, Kaleidoscoop, VVE, gesprekstechnieken en Kunstdok bij het CKV. Behaalde alle certificaten voor deze cursussen.

Jacqueline heeft, net als de andere Kyra collega's, de vaste overtuiging dat een kleinschalige opvang als Kyra, de juiste plek is om het jonge kind in groot te brengen! Daar vinden zij de ruimte om te ontdekken en te groeien naar een geheel eigen wezen, wie je bent en wie je mag zijn in deze wereld!

Jacqueline is zelf voortdurend bezig zich verder te ontwikkelen, en staat open voor nieuwe inzichten, ideeën en levenswijzen.

Terug naar;

'Pedagogische medewerkers Kemphaan' 

jacqueline.jpg
Houten_treintje.JPG
bottom of page