Eva

Sinds 2011 ben ik met veel plezier werkzaam in de kinderopvang. Mijn eerste baan was in Amsterdam op een particuliere kinderdagopvang. Na vijf jaar met veel plezier te hebben gewerkt zocht ik een nieuwe uitdaging, dichter bij huis. Ik ben toen terecht gekomen in Almere Poort bij een reguliere kinderdagopvang. 

Na wat jaren gewerkt te hebben in een regulier kinderdagopvang ben ik me meer gaan verdiepen in de visie van de dagopvang en wat ik belangrijk vind.  

Toen mijn zoon naar Kyra ging en ik zag met welke visie gewerkt wordt, viel alles op z’n plaats. Een kleinschalige dagopvang waar er met veel liefde en zorgvuldigheid gewerkt wordt met de kinderen.

Kyra is voor mij een plek waar de kinderen écht kind kunnen zijn en zich veilig en geliefd kunnen voelen. Waar we ze in contact brengen met de natuur en op een natuurlijke wijze laten en leren spelen. 

Kortom; een plek waar de kinderen zich thuis en veilig voelen. Door het kleinschalige geeft het een thuisgevoel van een fijne plek waar de kinderen heerlijk kunnen spelen. 

Een mooiere en uniekere plek kan je zelden ergens vinden! Ik vind het hier bij Kyra!

Eva is in het bezit van en SPW diploma. 
Daarnaast volgde zij verschillende bijscholingen zoals: VVE uk en Puk en  de 3F taaltoets. 

Terug naar 'Wie zijn wij' 

Eva.jpg
Seizoenstafel.jpg