Wie zijn wij

Martina Jacobs

Martina's idee van een ideale opvangorganisatie heeft ze samen met Joke gerealiseerd met Kyra Kinderopvang. Kleinschalig, biologisch, veel buiten, goede voeding en ruimte voor elk kind!

meer weten over Martina

Jacqueline

Jacqueline: "Bij Kyra vindt je kind de ruimte om te ontdekken en te groeien naar een geheel eigen wezen, wie je bent en wie je mag zijn in deze wereld! Dat vind ik zo mooi aan deze opvang! "

meer weten over Jacqueline

Joke van Gelder

Joke werkt met veel passie bij Kyra Kinderopvang. Alle kennis die ze opgedaan heeft in haar opleidingen en als moeder van 3 komen terug in haar ideaalbeeld van kinderopvang bij Kyra.

Veilig en fijn opgroeien!

meer weten over Joke

Charlotte

Charlotte werkt op maandag en vrijdag bij Kyra Charlotte werkte tot 2001 in het onderwijs en heeft een eigen bedrijf, de draad van Lot.  Creativiteit stimuleren bij kinderen vindt ze erg belangrijk!

meer weten over Charlotte

Maria Rédli

Maria's droom is uitgekomen toen ze kwam werken bij Kyra waar ze elk kind in een klein groepje individuele aandacht kan geven. Met heel veel plezier werkt Maria op maandag en donderdag.

meer weten over Maria

Sindy

Na een stage bij Kyra heeft Sindy 1 dag per week  als vrijwilligster bij Kyra gewerkt. Inmiddels maakt Sindy als groepshulp volwaardig deel uit van het Kyra team.

meer weten over Sindy

Eva.jpg
Eva

Eva: "Door het kleinschalige geeft het een thuis gevoel van een fijne plek waar de kinderen heerlijk kunnen spelen. 

Een mooiere en uniekere plek kan je zelden ergens vinden maar die plek heb ik gevonden bij Kyra! "

meer weten over Eva

© 2016 Prinsenkindt Marketingcommunicatie

  • Facebook Social Icon