Wie zijn wij

Joke_26mei2018.jpg
Joke 

 

Joke werkt met veel passie bij Kyra Kinderopvang. Alle kennis die ze opgedaan heeft in haar opleidingen en als moeder van 3 komen terug in haar ideaalbeeld van kinderopvang bij Kyra.

Veilig en fijn opgroeien!

meer weten over Joke

Eva.jpg
Eva

 

Eva, (geboren in 1991) en moeder van een zoon, is mede-eigenaar van Kyra. Eva: ‘Kyra is voor mij een warme plek met een mooie visie, waar de kinderen volledig zichzelf kunnen zijn. Het is een mooie vertrouwde plek waar er een hele fijne sfeer hangt van rust en veiligheid. Kyra geeft mij het gevoel alsof we een groot gezin zijn met elkaar.’

meer weten over Eva

Sindy.jpeg
Sindy

 

Is een ervaren groepshulp en al jaren werkzaam bij Kyra.  

 

Sindy: "De sfeer is op Kyra heel  erg fijn. Omdat de groep zo klein is is er aandacht voor iedereen. Dat vind ik fijn. Ik krijg veel waardering voor mijn werk en ik ben blij dat ik een bijdrage kan leveren."

meer weten over Sindy

Foto_Bettina_400x415px.jpg
Bettina

 

Bettina, zelf moeder van 2 meiden en getrouwd met Thijs, is erg blij om deel uit te maken van het Kyra-team:

 

Bettina: "Werken bij Kyra is een feestje". De kinderen worden begeleid in een kleine groep waar volop aandacht voor ze is,  de sfeer is zo huiselijk! Fijn om deel uit te maken van dit geweldige team. 

meer weten over Bettina

Foto_Amanda_113x117px.jpg
Amanda

 

Amanda (geboren in 1987)  woont samen met man en dochter van 8 in Harderwijk.Na het afronden van de studie SPW is Amanda begonnen binnen de kinderopvang. Zij heeft

5 jaar ervaring opgedaan binnen diverse leeftijdsgroepen. Daarna kreeg zij de kans om zich verder te ontwikkelen binnen een antroposofische logeerboerderij, waar ze veel geleerd heeft over de ontwikkeling van kinderen in verschillende leeftijden variërend tussen de 7 en 18 jaar.

meer weten over Amanda

Jacqueline

 

Jacqueline: "Bij Kyra vindt je kind de ruimte om te ontdekken en te groeien naar een geheel eigen wezen, wie je bent en wie je mag zijn in deze wereld! Dat vind ik zo mooi aan deze opvang!"

meer weten over Jacqueline

profielfoto_Marlijn_Kooistra.jpg
Marlijn 

 

Als moeder van 3 kan ik mij geen betere en fijnere plek wensen dan bij Kyra. 
De kleinschaligheid en de  oprechte aandacht voor jonge kinderen maken Kyra uniek.  Sinds de zomer ben ik vanuit mijn functie als pedagoog bij Kyra betrokken.
 

meer weten over Marlijn

foto angelique.jpg
Angelique

 

Angelique is gespecialiseerd pedagogisch medewerker (niveau 4).

Zij is een actieve, betrokken en lieve leidster voor de kinderen.

 

Angelique:

"Kyra spreekt mij zo aan omdat vanwege de manier waarop Kyra opvang bieden aan kinderen.
De kleinschalige groep, het warme huiselijke gevoel en de fijne omgang met kinderen"

meer weten over Angelique

Foto_Helena_400x444px.jpg
Helena

 

Nadat Helena haar stages voor de opleiding Pedagogisch Medewerker (niveau 3 en 4) had gelopen bij antroposofische kindercentra, wilde zij niets liever dan zelf ook werken bij een antroposofisch kinderdagverblijf. Zo werkte zij na haar diploma eerder al bij de Lentemorgen. 

meer weten over Helena

Foto_Linda_400x385px.jpg
Linda

 

Linda deed haar opleiding in Apeldoorn en werkte daar de eerste jaren in de kinderopvang. In 2011 kwam zij haar man tegen en verhuisde zij naar Almere.

Linda: ‘Hier in Almere kon ik gelijk aan het werk bij een kinderopvangorganisatie waar ik de afgelopen 9 jaar met veel plezier op de babygroep heb gewerkt. Maar het was tijd voor een nieuwe uitdaging"

 

meer weten over Linda

Logo_met_boog_web_452x370px2A.png
Foto_Hannah_400x379px.jpg
Hannah

 

Hannah (geboren in 1996) werkt nu bijna 5 jaar in de kinderopvang en per oktober 2021 is ze bij Kyra gestart.

Hannah is zelf erg creatief en wil dat graag samen delen met de kinderen. Hannah: ‘Ik houd ervan dat de kinderen zelf bezig gaan met de knutsels en dat ze een eigen creatie maken. Die zijn het allermooist!’

meer weten over Hannah