top of page

Wie zijn wij

Joke_van_Gelder_26_mei_2018.jpg
Joke van Gelder

 

Joke werkt met veel passie bij Kyra Kinderopvang. Alle kennis die ze opgedaan heeft in haar opleidingen en als moeder van 3 komen terug in haar ideaalbeeld van kinderopvang bij Kyra.

Veilig en fijn opgroeien!

meer weten over Joke

Eva.jpg
Eva

 

Eva, (geboren in 1991) en moeder van een zoon, is mede-eigenaar van Kyra. Eva: ‘Kyra is voor mij een warme plek met een mooie visie, waar de kinderen volledig zichzelf kunnen zijn. Het is een mooie vertrouwde plek waar er een hele fijne sfeer hangt van rust en veiligheid. Kyra geeft mij het gevoel alsof we een groot gezin zijn met elkaar.’

meer weten over Eva

Sindy.jpeg
Sindy

 

Is een ervaren groepshulp en al jaren werkzaam bij Kyra.  

 

Sindy: "De sfeer is op Kyra heel  erg fijn. Omdat de groep zo klein is is er aandacht voor iedereen. Dat vind ik fijn. Ik krijg veel waardering voor mijn werk en ik ben blij dat ik een bijdrage kan leveren."

meer weten over Sindy

Foto_Amanda_113x117px.jpg
Amanda

 

Amanda (geboren in 1987)  woont samen met man en dochter van 8 in Harderwijk.Na het afronden van de studie SPW is Amanda begonnen binnen de kinderopvang. Zij heeft

5 jaar ervaring opgedaan binnen diverse leeftijdsgroepen. Daarna kreeg zij de kans om zich verder te ontwikkelen binnen een antroposofische logeerboerderij, waar ze veel geleerd heeft over de ontwikkeling van kinderen in verschillende leeftijden variërend tussen de 7 en 18 jaar.

meer weten over Amanda

Foto_Hannah_400x379px.jpg
Hannah

 

Hannah (geboren in 1996) werkt nu bijna 5 jaar in de kinderopvang en per oktober 2021 is ze bij Kyra gestart.

Hannah is zelf erg creatief en wil dat graag samen delen met de kinderen. Hannah: ‘Ik houd ervan dat de kinderen zelf bezig gaan met de knutsels en dat ze een eigen creatie maken. Die zijn het allermooist!’

meer weten over Hannah

Foto_Enith_331x336px.jpg
Enith

 

Enith koos voor hun eerste kind heel bewust voor een antroposofisch kinderdagverblijf en gelukkig was er toen plek bij Kyra. Ze leerde Kyra toen kennen als een liefdevolle opvang met zeer betrokken leidsters, en maakt sinds december 2021 deel uit van ons team!

meer weten over Enith

Daniella_400x415px.jpg
Daniella

 

Daniella, (geboren in 1994) deed de opleiding helpende zorg en welzijn. Tijdens haar stage bij een antroposofisch gastoudergezin raakt zij zo onder de indruk dat ze meteen wist dat ze niets liever wilde dan later bij een antroposofische kinderopvang of gastouder te gaan werken.

meer weten over Daniella

Joke_Wagenaar_400x400px.jpg
Joke Wagenaar

 

Joke is moeder van een zoon van 8 jaar.
Ze heeft vol overtuiging voor Kyra gekozen. Joke:

"Ik ben dankbaar bij Kyra te werken. De warmte en liefde voor de kinderen is hier zo duidelijk voelbaar".

meer weten over Joke 

Katja_234x234px.png
Katja

 

Katja is pedagoog en houdt zich bezig met het begeleiden van professionals, ouders en kinderen. De pedagogie van Rudolf Steiner en de pedagogie van Emmi Pikler zijn voor haar grote inspiratiebronnen.

meer weten over Katja

Jacqueline

 

Jacqueline: "Bij Kyra vindt je kind de ruimte om te ontdekken en te groeien naar een geheel eigen wezen, wie je bent en wie je mag zijn in deze wereld! Dat vind ik zo mooi aan deze opvang!"

meer weten over Jacqueline

profielfoto_Marlijn_Kooistra.jpg
Marlijn 

 

Als moeder van 3 kan ik mij geen betere en fijnere plek wensen dan bij Kyra. 
De kleinschaligheid en de  oprechte aandacht voor jonge kinderen maken Kyra uniek.  Sinds de zomer ben ik vanuit mijn functie als pedagoog bij Kyra betrokken.
 

meer weten over Marlijn

foto angelique.jpg
Angelique

 

Angelique is gespecialiseerd pedagogisch medewerker (niveau 4).

Zij is een actieve, betrokken en lieve leidster voor de kinderen.

 

Angelique:

"Kyra spreekt mij zo aan omdat vanwege de manier waarop Kyra opvang bieden aan kinderen.
De kleinschalige groep, het warme huiselijke gevoel en de fijne omgang met kinderen"

meer weten over Angelique

Foto_Helena_400x444px.jpg
Helena

 

Nadat Helena haar stages voor de opleiding Pedagogisch Medewerker (niveau 3 en 4) had gelopen bij antroposofische kindercentra, wilde zij niets liever dan zelf ook werken bij een antroposofisch kinderdagverblijf. Zo werkte zij na haar diploma eerder al bij de Lentemorgen. 

meer weten over Helena

Foto_Linda_400x385px.jpg
Linda

 

Linda deed haar opleiding in Apeldoorn en werkte daar de eerste jaren in de kinderopvang. In 2011 kwam zij haar man tegen en verhuisde zij naar Almere.

Linda: ‘Hier in Almere kon ik gelijk aan het werk bij een kinderopvangorganisatie waar ik de afgelopen 9 jaar met veel plezier op de babygroep heb gewerkt. Maar het was tijd voor een nieuwe uitdaging"

 

meer weten over Linda

Ida

 

Wat mijn werk zo mooi maakt is dat ik mij nog steeds laat  verwonderen, elk kind is zo uniek. Als ik de kinderen zie genieten, dan doe ik dat ook!  Hun eerste lach van herkenning bij binnenkomst, zien dat ze zich thuis en veilig bij je voelen.  Tevens is het prachtig om te zien hoe ze zich allemaal op hun eigen tijd ontwikkelen. Hoe mooi is het om hiervan getuige te mogen zijn.

meer weten over Ida

Saskia_400x400px.jpg
Saskia

 

Saskia is moeder van twee zoons (12 en 15) en getrouwd met een Italiaan. Toen ze in 2013 met haar gezin (weer) in Nederland kwam wonen, gooide ze vlak na aankomst in Nederland het roer om na een loopbaan in het bedrijfsleven. Gedreven

om het gedrag van haar jongste zoon beter te begrijpen, volgde ze de opleiding tot kindertolk. Ook startte ze een eigen praktijk als holistisch life coach.

meer weten over Saskia

Charlotte_380x380px.png
Charlotte

 

Charlotte wist lange tijd niet zeker wat ze wilde, nadat ze haar studie had afgerond in 2020. Dat het iets met kinderen zou worden, was wel zeker. Bij Kyra voelt ze zich precies op haar plek.

meer weten over Charlotte

Amanda_Jonathans_400x400px.jpg
Amanda Jonathans

 

Amanda is yogajuf bij Kyra, de yogaverhalen van Amanda zijn verbonden aan de seizoenen en de jaarfeesten zodat de kindjes door het verhaal verbinden met de natuur en door de bewegingen verbinden met hun lichaampjes.

meer weten over Amanda

Logo_met_boog_web_452x370px2A.png
bottom of page