Liefdevolle aandacht

voor élk kind!

Welkom bij Kyra

Kleinschalig, biologisch, liefdevol, antroposofisch, huiselijk, een hechte band... dé kernwoorden van Kyra kinderopvang in Almere.

We bieden opvang aan kinderen van 0 tot 4 jaar. Kyra is een kleinschalig kinderdagverblijf op Stadslandgoed De Kemphaan in Almere, Er is per dag plek voor maximaal 9 kinderen, verdeeld over twee groepjes, begeleid door twee zeer ervaren, betrokken leidsters. Zo zorgen wij voor een veilige en warme plek waarin kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen, elkaar écht leren kennen en zich helemaal thuis en veilig voelen. 


Je veilig voelen betekent ook: gezien worden. Door de kleine groepjes en de veilige, liefdevolle sfeer hebben de leidsters de ruimte om een hechte, affectieve band op te bouwen met de kinderen. De kinderen voelen zich gezien en kunnen zichzelf laten zien. Zo is er bij Kyra ruimte om te spelen en te rusten;  voor plezier, grapjes en geknuffel;  voor kleine en grote verdrietjes .


Spelen bij Kinderdagverblijf Kyra
Spelen bij Kinderdagverblijf Kyra

Kyra Kinderopvang, Kinderdagverblijf Almere Haven.

Spelen met de treinbaan
Spelen met de treinbaan

Kleinschalige Kinderopvang Kyra Almere Haven, Marken

Naar de paardjes!
Naar de paardjes!

Spelen bij Kinderdagverblijf Kyra
Spelen bij Kinderdagverblijf Kyra

Kyra Kinderopvang, Kinderdagverblijf Almere Haven.

1/20

Elke dag gaan we met de kinderen naar buiten, naar bos of park. De kleinsten lekker ingepakt in een schapenvachtje in de wagen, de dreumessen en peuters goed gekleed al naar gelang het weertype. Dus als het geregend heeft met laarzen aan, zodat ze door de plassen kunnen stappen. Natuurlijk zijn er soms weersomstandigheden waarvoor we binnen blijven.

 

Bij Kyra is al het eten en drinken van tenminste biologische kwaliteit en vegetarisch. Dat vinden we belangrijk, niet alleen voor de kinderen en onszelf, maar ook voor de ons omringende wereld.

Alle kinderen krijgen tussen de middag een maaltijdsoep van biologische groenten en granen. Op deze manier bieden we de kinderen  lekker en gezond eten en ontzorgen we de ouders. 

 

Spreekt dit jou aan en zou je je kind ook graag bij Kyra willen plaatsen? Neem dan contact op!

Dank je wel, we hebben je bericht ontvangen!

 

 

Sneeuwvlokje 

wit rokje

waarkom jij vandaan?

Ik kom uit de wolken naar

beneden gegaan.

Val neer op mijn handjes

kleine lieflijke ster

jij brengt ons een groetje

van de hemel zover